Studio Sugarfree - Design & Development
beeld.jpg

Branding

Bekijk hier een selectie uit de branding trajecten die we gedaan hebben:

 

- SevenSound

SevenSound levert brute geluidsapparatuur aan clubs, cafés en restaurants. We hielpen ze aan een nieuwe huisstijl die beter aansloot bij hun scene. Als leuk extraatje ontwierpen we samen met Geert een speaker die aansluit op de vormtaal. De klant was super tevreden en inmiddels hangen overal in Nederland speakers met ons logo!

 
 
Huisstijl2.jpg
5-toegepast.jpg
Design stijl en logo voor merk

Design stijl en logo voor merk

- BookaBoat

BookaBoat is een startende bootverhuurder in Malmö. Ze vroegen ons om een huisstijl en website te maken. We streefden naar een vrolijke stijl die een knipoog geeft naar gevouwen bootjes, een zonnige dag op het water en de Zweedse vlag. 

De jongens van BookaBoat waren blij met ons werk en de bootjes van BookaBoat zijn erg in trek in Malmö.

BrandingBookaBoat.jpg
BookaBoatl.jpg
Ontwerp huisstijl en website

Ontwerp huisstijl en website

- Amstel 140

Amstel werd 140 en wij verzorgden een social media actie waarbij je op je favoriete reclame kon stemmen. Het campagnebeeld bouwden we op met oude tv's want dat sloot mooi aan bij het thema vonden we. Duizenden mensen stemden en 140 wonnen een prijs.

KeyVisual.jpg
Social Media Campagne

Social Media Campagne

- HamiltonTuring

'The best team you've never heard of' had een identiteit nodig. En zo werd HamiltonTuring de nieuwe naam voor deze managing consultants, afgeleid van de beste mensen 'behind the scenes'. We maakten een logo waar de 'H' ook een beetje achter de schermen staat en vertaalden het door naar presentatie decks, visitekaartjes, een site en briefpapier.

HamiltonTuring_3.jpg
Mock-up_2.jpg