Studio Sugarfree - Design & Development
DSC05872.jpg

De studio

De studio

De wereld een beetje mooier maken met goed werkende producten en diensten, dat is waarvoor wij elke ochtend naar de studio komen. Het liefst zonder al te veel poespas en daarom heten we 'Studio Sugarfree'.

We denken vanaf het begin met onze klanten mee en verdiepen ons in hun werkveld, motivatie en ideeën. We geloven dat we op die manier de beste producten kunnen bedenken en maken die ook echt waardevol zijn voor onze klanten.

Onze kracht zit in de combinatie van zowel design als development. We werken nu zo'n 16 jaar samen en zijn dus lekker op elkaar ingespeeld. 

 
 

Development

Laurent doet Sugarfree's front-end en back-end development. Daarvoor moet hij goed op de hoogte te zijn van de laatste technieken en die proberen we dan ook zo goed mogelijk bij te houden. Laurent werkt momenteel veel met React.js (ES2015 ♥️), Backbone.js, Laravel en Wordpress. Daarnaast gebruikt Laurent tools als Vagrant, Grunt, Gulp en Webpack! In z'n vrije tijd klappert hij rond op z'n mountainbike of, nog liever, snowboard.

Design & Art direction

Jannes is verantwoordelijk voor al ons user experience-, user interface- en servicedesign. Daarnaast verzorgt hij de creative direction en het visual design op de branding trajecten. Ook denkt Jannes conceptueel met klanten mee en helpt hen met het maken van visualisaties en prototypes. In z'n vrije tijd schiet hij foto's, is hij spits bij vlug&vaardig 3 en maakt hij Amsterdam onveilig op z'n fiets.